Despre noi

1999 - Pe vremea aceea eram implicati in productia de pliculete de zahar personalizate pe masini de ambalat de foarte mare productivitate, circa 600 plicuri de zahar a cate 5 grame / minut. Avand colaborari cu Italia am observat ca in locatiile in care se cosumau aceste pliculete de zahar la cafea, cappuccino, ceai se foloseau si servetele (paper doilies, coasters, cup napkins) sub ceasca personalizate. Am venit cu ideea in tara fara sa stim exact ce inseamna.

image
2000 - Primul client a fost importatorul brand-ului de cafea Segafredo la acea vreme. Tin minte ca a ridicat telefonul si a sunat in Italia spunandu-le partenerior lui ca nu mai achizitioneaza de la ei ca a gasit un baiat care le face in Romania. Eu inca nu stiam cu ce se "mananca", dar mi-a placut ca a avut incredere si nu aveam cum sa-l dezamagesc.

2003 - Atingem productia de cateva milioane de servetele personalizate lunar. Intra in portofoliu multinationale producatoare de cafea si importatoare.

2005 - Intram pe piata, direct legat de undercups, cu propunerea de a executa si suporti de undercups personalizati, cu leduri si consum extrem de mic.

 

Link-uri partener

membru partener

Propolis brut

Tinctura de propolis Afaceripahare din carton

Free Web Site Counter