Ideea de business

Ideea de reclama luminoasa tip caseta simpla fiind perimata, va putem oferi reclame luminoase cu fetele termoformate, inchise cu rame de aluminiu sau tabla vopsite in camp electrostatic. Instalatie electrica pe neon sau leduri cu bloc electronic de comanda.

Imprimarea fetelor se face pe interior cu vopsele UV care asigura protectie impotriva decolorarii dupa care se termoformeaza, fetele casetei fiind astfel protejate impotriva zgarieturilor si avand rezistenta mare la deterioarare.
 

Suntem specializati pe imprimarea in policromie cu reliefarea unor elemente de text sau logo cerute de catre client. Se pot termoforma suprafete de pana la 2 m. Toate lucrarile sunt insotite de certificate de calitate si conformitate.

  • Reclama exterior simpla
  • Reclama ambele fete termoformate
  • Reclama termoformare logo si text
  • Recame proiecte speciale
  • Reclama luminoasa de tip totem

Macheta online

Image 01

Foloseste formularul de contact si trimite imaginea cu log-ul tau.

Trimite-ne logo-ul tau pe e-mail sau folosind formularul de contact si vei primi trei, patru modele de design al casetei de exterior la dimensiunea ceruta de tine sau propusa de catre noi, pentru ca tu sa poti alege forma cea mai potrivita pentru tine.

Noutati

Imprimare cu vopsele UV flexibile si alb pe suport rigid sau materiale in rola

Realizam imprimarea si termoformarea lucrarilor tale!

Trimite-ne imaginea pe care trebuie sa o imprimi, iar noi iti asiguram printarea cu vopsele UV flexibile si alb, termoformarea materialului dupa imprimare daca doresti si ti le expediem oriunde in tara. Printam pe suport flexibil (backlite film, etc) sau rigid (plexiglass, stiplex transparent, komacel, komatex, komadur, etc)