Ideea de business

In stransa legatura cu productia de servetele sub ceasca personalizate a aparut suportul de servetele din plexiglass, turnat, personalizat prin gravura laser si iluminat ce leduri. Nu aluneca pe bar find prevazut cu pastile antiaderenta. efect deosebit, consum aprox. 1 Watt.

La cererea clientilor si avand in vedere locul redus de afisare din locatii producem semne luminoase de interior de tip prolight din plexiglass personalizat prin gravura laser si iluminate cu leduri. Design minimalist, consum redus 3-5 Watt.
Avand in vedere minimalismul si consumul redus, am adaptat prolight-urile de interior si pentru exterior. Asfel semnele luminoase de exterior sunt construite tot din plexiglass gravat laser si iluminat cu leduri, avand doar 12 mm grosime cu dubla fata si prindere verticala in perete.

  • Suport servetele sub ceasca
  • Prolight stiplex personalizat
  • Prolight stiplex policromie
  • Prolight stiplex logo volumetrie
  • Display luminos tip "table tent"

Macheta online

Image 01

Foloseste formularul de contact si trimite imaginea cu log-ul tau.

Trimite-ne logo-ul tau pe e-mail sau folosind formularul de contact si vei primi trei, patru modele de design al prolight-ului la dimensiunea ceruta de tine sau propusa de catre noi, pentru ca tu sa poti alege forma cea mai potrivita pentru tine.

 

Noutati

Imprimare cu vopsele UV flexibile si alb pe suport rigid sau materiale in rola

Realizam imprimarea si termoformarea lucrarilor tale!

Trimite-ne imaginea pe care trebuie sa o imprimi, iar noi iti asiguram printarea cu vopsele UV flexibile si alb, termoformarea materialului dupa imprimare daca doresti si ti le expediem oriunde in tara. Printam pe suport flexibil (backlite film, etc) sau rigid (plexiglass, stiplex transparent, komacel, komatex, komadur, etc).