Produsele noastre

...

Servetele ceasca in forma de "floare" sau rotunde, personalizate

Se pot personaliza la 1-4 culori, inclusiv policromie. Sunt ambalate la 500 buc/set, 40 set/cutie. O cutie contine 20.000 buc fiind si comanda minima la personalizare. Preturi, functie de numarul de culori si gradul de acoperire, 21.3 RON/1000 buc - 53.9 RON/1000 buc + TVA

...

Servetele ceasca patrate sau dreptunghiulare, personalizate

Se pot personaliza la 1-4 culori, inclusiv policromie. Sunt ambalate la 500 buc/set, 40 set/cutie. O cutie contine 20.000 buc fiind si comanda minima la personalizare. Preturi, functie de numarul de culori si gradul de acoperire, 14.1 RON/1000 buc - 33.7 RON/1000 buc + TVA

...

Servetele port tacam personalizate, diferite dimensiuni si culori

Din hartie de servetel tip tissue, kraft natur sau albe, sunt ambalate la 100 buc. Se pot personaliza pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, aniversari cu grafica si textul cerut de catre client. Preturi in functie de cantitate, numar de culori si grad de acoperire.

...

Servetele masa personalizate, diferite dimensiuni

Personalizare posibila incepand cu cateva bucati, pentru evenimnete, nunti, botezuri, aniversari. Oferim din stoc diferite dimensiuni 25x25 cm, 30x30 cm, 33x33 cm, cu o gama larga de culori, personalizare cu textul si grafica ceruta de catre client.

...

Pungi hartie tip sacosa retail, kraft natur sau alb

Se pot personaliza la 1-4 culori Sunt ambalate la 150 buc/bax, in functie de marimea lor. Preturile se calculeaza in functie de tipul pungii, marime, numarul de culori, gradul de acoperire. Click imagine pentru detalii!

...

Pahare carton, perete simplu sau dublu, kraft natur sau albe.

Personalizare 1-4 culori, inclusiv plicromie. Ambalate la 50 buc sau 100 buc, functie de marimea lor. Preturi in functie de marime pahar, numarul de culori, cantitate. Click imagine pentru detalii!

...

Paie biodegradabile din hartie si BIO rasini

Paie biodegradabile din hartie sau bio rasini, compostabile. Sunt ambalate la 250 buc/set. Dimensiune Pai: 150 mm - 200 mm lungime, diametrul: 5 mm - 6 mm. Preturi de la 0.065 RON/buc + TVA. Click imagine pentru detalii!

...

Consumabile, capace, suporti pahare, mansoane

Suporti pahare carton cu posibilitatea personalizarii, capace, mansoane, betisoare amestec. Pungi patiserii si cofetarii, pungi fast-food, cu posibilitatea personalizarii incepand cu cantitati mici. Click imagine pentru detalii!


Personalizare servetele ceasca

Personalizare servetele ceasca, coastere carton absorbant, servetele masa, pahare carton, pungi hartie si alte consumabile

Copyright © 2015 undercups. All rights reserved | Design by undercups