Despre Noi

Ce stim sa facem cel mai bine? Dorim sa oferim mijloace de reclama ieftine si eficiente. Suntem o echipa cu o experienta mare in publicitate. Ideea noastra a fost tot timpul materialele personalizate dar asa mai pe segmente de nisa :). Va propunem un mijloc ieftin si eficient de reclama foarte uzitat in Uniunea europeana: servetele sub ceasca personalizate.

Firma producatoare de servetele sub ceasca, vine in intimpinarea nevoilor clientilor si prin productia de servetele pentru dispneser personalizate, servetele port tacam personalizate, sevetele de masa personalizate pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, anivaersari.

Pentru servetelele port tacam va propunem varinata din hartie tip tissue kraft alb sau natur, diferite dimensiuni. Toate tipurile de servetele se pot personaliza incepand cu 50 buc-100 buc. De asemenea va propunem personalizare pungi hartie kraft natur sau albit, pungi cadou, pungi pentru nunti, mansoane pahare, suporti pahare personalizati, pahare carton si pahare carton biodegradabile, perete simplu sau dublu, cu posibilitatea personalziarii incepand cu 50 buc.

Scurt istoric

1999 - Pe vremea aceea eram implicati in productia de pliculete de zahar personalizate pe masini de ambalat de foarte mare productivitate, circa 600 plicuri de zahar a cate 5 grame / minut. Avand colaborari cu Italia am observat ca in locatiile in care se cosumau aceste pliculete de zahar la cafea, cappuccino, ceai se foloseau si servetele (paper doilies, coasters, cup napkins) sub ceasca personalizate. Am venit cu ideea in tara fara sa stim exact ce inseamna. 

2000 - Primul client a fost importatorul brand-ului de cafea Segafredo la acea vreme. Tin minte ca a ridicat telefonul si a sunat in Italia spunandu-le partenerior lui ca nu mai achizitioneaza de la ei ca a gasit un baiat care le face in Romania. Eu inca nu stiam cu ce se "mananca", dar mi-a placut ca a avut incredere si nu aveam cum sa-l dezamagesc. 

2003 - Atingem productia de cateva milioane de servetele personalizate lunar. Intra in portofoliu multinationale producatoare de cafea si importatoare. 

2005 - Intram pe piata, direct legat de undercups, cu propunerea de a executa si suporti de undercups personalizati, cu leduri si consum extrem de mic. 

2007 - Executam proiecte reclame luminoase de interior, POSM-uri, reclame luminoase de exterior, suporti plexiglass iluminati si neiluminati, diferite produse dupa proiectele clientilor. Intram pe distributia de pahare carton personalizate.

2012 - Imbunatatim site-ul papercups.ro, care genereaza clienti pentru paharele de carton personalizate si lansam productia de pahare carton personalizate incepand de la cateva bucati

2019 - Legat de productia de servetele personalizate oferim servetele de masa personalizate, servetele port tacam, servetele pentru dispenser personalizate, pungi de hartie Kraft natur sau albe personalizate, pahare carton biodegradabile cu perete simplu sau dublu, suporti pahare personalizati, alte consumabile personalizate.

Clienti

Doncaffe, Illy, Julius Meinl, Segafredo, Nescaffe, Lipton, Alka Co, Il Caffe, Lavazza Blue, Nesspreso, Tchibo, Jacobs, Daily Caffe, Mario Caffe, Jezabel caffe, Serrani Cafe, Costa Rica Cafe, Caffe del Moro, Punto it, Fantini Cafe, Betty Ice, Rioba, Caffe Ales, Perfect Tour, Moak Cafe, Brin Cafe, Apropo Caffe, Zvon Cafe, Caffe Gold, Americaff, Creme Caffe, Caffe Verganano, Darkaffe, Diva Caffe, Melitta, Columbus Cafe, Ies Caffe, Belissimo Espresso, Gil Caffe, Cikaffe, Aquaris, Leonard Caffe, raCafe, Sic Caffee, Afternoons & Coffe spoons, Dolce Vizio Caffe, Casa Romaneasca, High Class, SunGarden, Tazze Grande, Teraplast, TIFF, Hotel Piatra Mare, etc. 

Marturii

Colabarare de peste 6 ani, foarte seriosi, lucrarile sunt executate la timp si de calitate. Feedback rapid la intentia de lansare a comenzii. Felicitari.

Cristian - administrator 

Copyright © 2015 undercups. All rights reserved | Design by undercups